Denne tingen med å sitte er litt todelt i hvilken sammenheng du gjør det. På et kontor skal det være en stol som støtter ryggen og resten av kroppen litt, avhengig av hvor lenge du selv sitter ved pulten. På en konferanse litt avhengig av hvordan den er designet. Hvis du vil sitte i stil en hel dag, må komforten være høy. På den annen side er det en som er assosiert med å delta aktivt og eventuelt bevege seg rundt, kanskje ikke fullt så høyt.
På en restaurant kan det imidlertid være litt vanskeligere. I baren er barkrakker i forskjellige høyder vanligvis populære. Men når du skal spise middag, vil du sannsynligvis ha en mer komfortabel stol som passer når du sitter ved et bord og spiser. Så til drinken etterpå, kan det være lurt å synke ned i en behagelig stol. Så det med restaurantstoler er ikke helt enkelt.