så här i slutet av semestern kan det vara intressant att börja titta över alla fotografier som man tagit på semestern. Med digitalkamera är det i princip hur lätt som helst att skaffa sig ett överflöd av fotografier av skiftande kvalitet. Sedan däremot när man skall sortera eller spara de särskilt viktiga fotografierna blir det lite annorlunda.  Att på något sätt lägga upp dem i en fotobok kan vara ide. Att enbart ha dem i en dator eller på en dvd-skiva är lite opraktiskt om man snabbt vill ta fram och titta på dem.  Sedan kan det vara trevligt att ge bort något i present till vänner eller släktingar. Och där kommer kvaliteten in i det hela. Att framkalla kort eller sätta ned på papper är inte alltid helt lätt om man vill ha en bra kvalitet. Dagens fotoskrivare för hemmabruk ger inte riktigt den kvaliteten som ett proffstjänst kan uppbringa. Och är i en del fall dessutom dyrare. Så det kan vara en ide att skicka över bilderna till ett labb som kan ta fram kvalitetsbilder på papper.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.