När det gäller Wanja Lundby-Wedin och hennes agerande i AMFs styrelse kan man undra om det är så att hon inte ville veta helt enklet. Hon hängde med bland de andra grabbarna och skrev under papper som hon nog visste vad de innebar. Men räknade kallt med att ingen skulle ifrågasätta det. Det hade ju fungerat i alla år så varför skulle det inte fungera nu också.
Men så kom finanskrisen och alla började tänka på sig själva och roffa åt sig så mycket det överhuvudtaget kunde gå.
Då kom Wanjas namnteckning fram och se då visst hon inte om den. Eller snarare det var ju inte det hon hade godkänt utan det var något annat. Man kan bara konstatera att AMFs VD lär behöva ha en sedelräknare för att räkna alla pengar Wanja med flera gav till honom.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.